Tento web používá k poskytování služeb, zobrazení reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Další informace
Vstupujete na stránky, kde se prodávají alkoholické nápoje. Prodáváme pouze osobám starším 18 let.
Pro výrobu vodky Ciroc je použita macerace za studena a skladování v chladu. Tato inovativní technika zachovává osobitou svěžest a pomáhá získat plnou chuť ovocného charakteru. Pro dosažení nejlepší možné chutě trvá fermentace 2 týdny. Vodka Ciroc je následně 5x destilována. Zkvašená šťáva z hroznů Mauzac Blanc je 4x destilována, než je smíchána s destilátem z hroznů odrůdy Ugni Blanc z oblasti Cognac, který je také 4x destilován. Závěrečná, pátá destilace probíhá v nádherné rodinné destilerii na měděných kotlíkových destilačních zařízeních původně vyrobených pro destilaci armagnacu. Kotlíková destilace dává vodce Ciroc neuvěřitelně jemnou texturu.
Pro výrobu vodky Ciroc je použita macerace za studena a skladování v chladu. Tato inovativní technika zachovává osobitou svěžest a pomáhá získat plnou chuť ovocného charakteru. Pro dosažení nejlepší možné chutě trvá fermentace 2 týdny. Vodka Ciroc je následně 5x destilována. Zkvašená šťáva z hroznů Mauzac Blanc je 4x destilována, než je smíchána s destilátem z hroznů odrůdy Ugni Blanc z oblasti Cognac, který je také 4x destilován. Závěrečná, pátá destilace probíhá v nádherné rodinné destilerii na měděných kotlíkových destilačních zařízeních původně vyrobených pro destilaci armagnacu. Kotlíková destilace dává vodce Ciroc neuvěřitelně jemnou texturu.