Paranubes 0.7L
Hornatý region Oaxaca, domov původních obyvatel Mexika. Výška 1-2 tisíce m n. m. Tradiční pěstitelství cukrové třtiny, kávy a ovoce. A rum, jenž vzniká přirozenou fermentací z organicky pěstované cukrové třtiny. Paranubes, lokálně známý jako aguardiente de caña, je rum pocházející z nedotčené přírody. Paranubes Rum vzniká přirozenou fermentací čerstvé šťávy z lokální cukrové třtiny, která roste na farmě José Luíse Carrery, a to bez použití pesticidů nebo hnojiv. Po přirozené fermentaci přichází destilace. Výsledný nevyzrálý rum bez přidané vody je ručně lahvovaný. Výborný je i na ledu, ale nejlépe vynikne v koktejlech.
Kde můžete ochutnat
Chybí v seznamu váš oblíbený podnik?
Degustace
Jsem majitelem podniku, který tu chybí