Hapusa 0.7L
Hapusá je první himalájský dry gin. Jméno ginu je odvozeno ze sanskrtského slova "hapusha" pro jalovec. Vyrábí se v Indii za použití místního jalovce, kurkumy, manga, zázvoru, kardamomu, semen koriandru, kaffirových (gondhorajských) limetek a mandlí. Gin je oslavou indických surovin, které se obvykle nachází v každé kuchyni. Aroma kypící limetkou s podporou borovice. Chuť zázvoru s pikantním náznakem manga, pojícím se s citrusy, koriandrem a jalovcem, které mu dodávají teplo. Pikantní, květinové zakončení se závěrečným dotekem kardamomu. Vychutnejte si Himaláj s ledem, tonikem a kávou Cold Brew. Slyšeli jste mnoho příběhů z daleké Indie? Nyní je můžete vypít!
Kde můžete ochutnat
Chybí v seznamu váš oblíbený podnik?
Degustace
Jsem majitelem podniku, který tu chybí